Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18

Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АдемАдемовиќ 02813021.03.2003
2АлекПеткоски 02665216.10.2004
3СтефанТрајковски 02665331.05.2004
4ВасилијеСерафимоски * Спарта02790002.09.2003
5МухамедТачи * Шкупи02560910.05.2003
6МатејМилошевски 02812608.08.2004
7МаринПетков * Феникс 201002286320.02.2003
8АнтониоМилановски 02665405.11.2004
9КристијанРајковски 02286126.11.2004
10НиколаАрсовски 02196617.05.2004
11ЕфстатиосСтаматиу 02196724.09.2004
12ДамјанГацов 02812530.06.2003
13ТомаШалев 02665523.07.2004
14ДавудКовачи 02712020.05.2004
15ПетарЈордановски 02812906.07.2004
16ИванТабаковски 02812714.03.2004
17ЛеонардоЗмајшек 02812825.06.2004
18ГоранРистовски 02562519.06.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранАндоновЛекар
2БранкоАндриевскиСлужбен претставник
3АлександарАшадановПомошник тренер
4ДаркоКрстиќТехнички раководител
5БорисНешовиќТренер
6БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ