Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М14

Вибас Баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МаркоЈордановски 02918813.02.2008
2ВладимирКоцев 02735110.01.2008
3ЛукаВељановски 02735218.03.2008
4ДамјанСтојаноски 02802106.03.2008
5НиколаКостов 02696405.03.2009
6ДраганНиколовски 02696212.07.2010
7МатејКостов 02696103.02.2008
8ДамјанИлиевски 02695902.06.2008
9АндрејАцевски 02958013.07.2009
10МариоЈовановски 02735328.02.2009
11ФилипДамчевски 02802207.07.2008
12МатејХристов 02802325.10.2010
13НиколаСтевков 02853304.02.2009
14ИјанГеоргиевски 02853427.05.2009
15МартинКрстевски 02853502.06.2008
16ДиноШаља 02853620.11.2009
17ТеофанСолунчев 02958119.02.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВладанкаДренковскаЛекар
2ВиолетаЗдраковиќТренер
3ЃорѓиМилошевскиТехнички раководител
4МарјанПетревскиПомошник тренер
5КатеринаСтевановаФизиотерапевт
6ФилипЧервенкаСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ