Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Вибас Баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтефанРистовски 02854010.02.2006
2МаркоЈордановски 02918813.02.2008
3ВладимирКоцев 02735110.01.2008
4ДиноДановиц 02918920.05.2007
5ДамјанСтојаноски 02802106.03.2008
6МатејКостов 02696103.02.2008
7ТомасПејков 02853826.11.2006
8ЃорѓиСтефаноски 02853709.12.2007
9ВедранМитрески 02853913.02.2007
10ВојданГачев 02854118.07.2007
11ДамјанАтанасовски 02854221.02.2006
12МариоКрстевски 02854425.09.2006
13ПетарПашоски 02854510.05.2007
14СергејНиколовски 02854615.12.2006
15СтефанАнтиќ 02854706.12.2007
16ДамјанГијев 02932815.06.2006
17БоданГеоргијевски 02932905.01.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВладанкаДренковскаЛекар
2ВиолетаЗдравковиќПомошник тренер
3ГоранЗинзировскиСлужбен претставник
4ЃорѓиМилошевскиТехнички раководител
5МарјанПетревскиТренер
6КатеринаСтевановаФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ