Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Водно Санс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БлагојВелески 02855626.04.1997
2НенадСтојановски 02888212.07.1996
3БојанНиколовски 02778210.01.2004
4МартинЃорѓиоски 02787131.08.2004
5КирилЛозановски 02889815.02.1999
6ДавидПецалевски 02770028.06.1997
7ТеонСтанковски 02890015.05.1996
8ЕдинИсмани 02894522.07.2001
9НенадБлагоевски 02772709.11.2004
10СтефанЦариќ 02890108.08.1997
11БорисПопатанасовиќ 02889722.10.2002
12КостаЌириловски 02890231.08.2006
13МатејаМатевски 02903223.02.2003
14ФилипНаков 02919609.09.2003
15НиколаМасевски * Навико Академија ФМП02875124.11.2003
16ФилипЃорѓиев * Навико Академија ФМП02758922.12.2002

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнгелчоАндоновскиЛекар
2ГоранАндреевскиПомошник тренер
3ЃорѓиГеоргиевСлужбен претставник
4ЕдинИмерТренер
5РобертКитановскиТехнички раководител
6ИлијаНиколовскиЛекар
7АнтониоСавевскиПомошник тренер
8ДамјанСтојковскиТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ