Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М14

Водно Санс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтефанШурбевски 02962313.03.2008
2ФилипСребров 02655822.01.2008
3ЕмануелМихајловски 02962829.04.2008
4ДамјанЦрвенов 02657424.07.2008
5МаркоДимоски 02692506.03.2008
6ДоминикСпасиќ 02913223.02.2010
7АлександарБогоевски 02912827.06.2010
8МатејКитановски 02913027.09.2010
9СергејМилошевски 02913424.05.2010
10МаркоБајалџиев 02913624.11.2008
11ВојданСтаменковски 02914006.07.2010
12ИванТодоровски 02962115.07.2009
13МихаилСтефковски 02962207.08.2009
14ЛеонКузмановски 02963013.07.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранАндреевскиПомошник тренер
2ЃорѓиГеоргиевСлужбен претставник
3ЕдинИмерПомошник тренер
4РобертКитановскиТехнички раководител
5ИлијаНиколовскиЛекар
6АнтониоСавевскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ