Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Водно Санс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ТомеЛисичков 02890602.05.2006
2МаркоЦрнокрак 02919524.07.2006
3КостаЌириловски 02890231.08.2006
4МатејМитев 02926605.07.2006
5ЛукаМарјановиќ 02855817.10.2007
6ФилипСтојановски 02733802.08.2006
7ДамјанИвановски 02890724.01.2007
8МарионЛазов 02919307.02.2007
9НиколаЈаничиќ 02926727.07.2007
10СергејПетровиќ 02855715.06.2007
11Даниел ЛуисБутемер 02890425.07.2007
12Питер КлејБутемер 02890518.03.2006
13МаринИндов 02919425.09.2006
14АтанасијТрајанов 02946028.01.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранАндреевскиТренер
2ЃорѓиГеоргиевСлужбен претставник
3ЕдинИмерПомошник тренер
4ИлијаНиколовскиЛекар
5АнтониоСавевскиСлужбен претставник
6МаријаТанчеваЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ