Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Водно Санс 2

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛукаНиколов 02328913.05.2006
2ДавидКитановски 02891127.05.2007
3АндрејГаштарски 02926902.06.2007
4ЛукаКемера 02919811.12.2006
5МаркоКрајчески 02926820.10.2007
6МартинГеговски 02733518.02.2007
7НиколаКрстевски 02971030.06.2007
8ФилипСребров 02655822.01.2008
9ДамјанЦрвенов 02657424.07.2008
10ЛукаСтаменков 02891026.07.2006
11МаркоДимоски 02692506.03.2008
12АндрејМилошевски 02890929.12.2007
13ГораздТодоровски 02962423.05.2007
14МаксимЃеоргиев 02890815.08.2006
15МаркоБајалџиев 02913624.11.2008
16ОгненСимовски 02937524.01.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранАндреевскиСлужбен претставник
2ЃорѓиГеоргиевСлужбен претставник
3ЕдинИмерПомошник тренер
4ИлијаНиколовскиЛекар
5АнтониоСавевскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ