Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

Водно Санс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БојанНиколовски 02778210.01.2004
2БојанСтојановски * ИБА Баскет02856113.10.2004
3МартинЃорѓиоски 02787131.08.2004
4МаркоПетровски 02919709.06.2004
5НенадБлагоевски 02772709.11.2004
6ФилипЈанакијовски 02109501.06.2004
7БојанКиселички 02856319.03.2004
8ГлигорДимитров 02926514.07.2004
9АндрејАндоновски 02921909.11.2005
10ДавидВасилевски 02814020.04.2005
11МатејДабески 02890312.01.2004
12ЈорданТодоровски 02921816.11.2004
13МатејМихаилов * ИБА Баскет02856228.07.2004
14МартинГигов 02813430.07.2004
15ЖаркоДимов 02814119.07.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранАндреевскиСлужбен претставник
2ЃорѓиГеоргиевСлужбен претставник
3ЕдинИмерТренер
4РобертКитановскиТехнички раководител
5ИлијаНиколовскиЛекар
6АнтониоСавевскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ