Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Водно Санс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БлагојВелески 02855626.04.1997
2НенадСтојановски 02888212.07.1996
3БојанНиколовски 02778210.01.2004
4МартинЃорѓиоски 02787131.08.2004
5КирилЛозановски 02889815.02.1999
6ДавидПецалевски 02770028.06.1997
7ТеонСтанковски 02890015.05.1996
8ЕдинИсмани 02894522.07.2001
9НенадБлагоевски 02772709.11.2004
10СтефанЦариќ 02890108.08.1997
11ИванУгринов 02889901.09.2000
12БорисПопатанасовиќ 02889722.10.2002
13КостаЌириловски 02890231.08.2006
14МатејаМатевски 02903223.02.2003
15ФилипНаков 02919609.09.2003
16НиколаМасевски * Навико Академија ФМП02875124.11.2003
17ФилипЃорѓиев * Навико Академија ФМП02758922.12.2002

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранАндреевскиПомошник тренер
2ЃорѓиГеоргиевСлужбен претставник
3ЕдинИмерТренер
4ИлијаНиколовскиЛекар
5ДамјанСтојковскиТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ