Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Запад

Водно Санс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДамјанСтојковски 02769814.05.2002
2ДавидНаумоски 02770229.03.2002
3БојанНиколовски 02778210.01.2004
4МилорадГрадишки 02769913.06.1995
5ДавидПецалевски 02770028.06.1997
6НенадБлагоевски 02772709.11.2004
7СтефанДонаковски 02785423.06.1997
8СтефанЦариќ 02781408.08.1997
9ЈованЦветков 02770306.08.2002
10МаркоСпасовски 02769717.08.2002
11ПетарЈовановски 02770608.04.2005
12ФилипЈанакијовски 02109501.06.2004
13МаркоЛазаревски 02769623.12.2002
14БорисПопатанасовиќ 02770522.10.2002
15МаркоДимовски 02770426.05.2001
16ВикторЗлатевски 02769529.07.2001
17ЈованАлександровски * ТФТ Скопје02755005.10.2001

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранАндреевскиПомошник тренер
2ЕдинИмерПомошник тренер
3ИлијаНиколовскиЛекар
4НерминПепиќСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ