Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Исток

Водно Санс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДамјанСтојковски 02769814.05.2002
2ДавидНаумоски 02770229.03.2002
3БојанНиколовски 02778210.01.2004
4МилорадГрадишки 02769913.06.1995
5ДавидПецалевски 02770028.06.1997
6НенадБлагоевски 02772709.11.2004
7ЈованЦветков 02770306.08.2002
8ПетарЈовановски 02770608.04.2005
9ФилипЈанакијовски 02109501.06.2004
10МаркоЛазаревски 02769623.12.2002
11БорисПопатанасовиќ 02770522.10.2002
12МаркоДимовски 02770426.05.2001
13ВикторЗлатевски 02769529.07.2001
14ЈованАлександровски * ТФТ Скопје02755005.10.2001

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранАндреевскиПомошник тренер
2ЕдинИмерТехнички раководител
3ИлијаНиколовскиЛекар
4НерминПепиќСлужбен претставник
5ТониСимиќТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ