Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Плеј Оф

Водно Санс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БојанНиколовски 02778210.01.2004
2ДавидПецалевски 02770028.06.1997
3НенадБлагоевски 02772709.11.2004
4МаркоТрипуноски 02786924.04.2004
5ФилипЈанакијовски 02109501.06.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранАндреевскиТренер
2ЕдинИмерПомошник тренер
3ИлијаНиколовскиЛекар
4НерминПепиќСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ