Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14

Водно Санс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДамјанИвановски 02267924.01.2007
2МарионЛазов 02329507.02.2007
3НиколаЈаничиќ 02329127.07.2007
4ДавидКитановски 02366427.05.2007
5АндрејГаштарски 02366502.06.2007
6КристијанРистовски 02520901.09.2007
7ДимитарВидевски 02435017.07.2007
8БоданШабанов 02434812.01.2007
9Даниел ЛуисБутемер 02520125.07.2007
10МаркоКрајчески 02520220.10.2007
11МартинГеговски 02733518.02.2007
12СтефанПроданов 02568801.11.2007
13АндрејМилошевски 02706329.12.2007
14ПетарБалабанов 02827211.03.2007
15МариоСимиќ 02829204.12.2007
16ГораздТодоровски 02829323.05.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранАндреевскиПомошник тренер
2ЕдинИмерПомошник тренер
3ИлијаНиколовскиЛекар
4НерминПепиќТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ