Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M15

Водно Санс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НиколајФилипов 02715822.05.2006
2ТомеЛисичков 02591602.05.2006
3МаркоЦрнокрак 02545324.07.2006
4МаксимЦрнокрак 02545424.07.2006
5КостаЌириловски 02519731.08.2006
6МатејМитев 02251805.07.2006
7ФилипСтојановски 02733802.08.2006
8МаркоПетровиќ 02733721.02.2006
9ПаноКржовски 02267817.05.2006
10НиколаЈаничиќ 02329127.07.2007
11Питер КлејБутемер 02519818.03.2006
12ЛукаКемера 02689811.12.2006
13СтефанГеоргиевски 02733614.03.2006
14МаринИндов 02545225.09.2006
15ЛукаСтаменков 02689926.07.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ