Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

Водно Санс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ФилипНаков 02814227.03.2005
2НиколајФилипов 02715822.05.2006
3ТомеЛисичков 02591602.05.2006
4МаркоЦрнокрак 02545324.07.2006
5МаксимЦрнокрак 02545424.07.2006
6КостаЌириловски 02519731.08.2006
7МатејМитев 02251805.07.2006
8ФилипСтојановски 02733802.08.2006
9ДавидВасилевски 02814020.04.2005
10Питер КлејБутемер 02519818.03.2006
11ЛукаКемера 02689811.12.2006
12ПетарДончев 02716009.06.2005
13СтефанГеоргиевски 02733614.03.2006
14МаринИндов 02545225.09.2006
15ВикторПетрушев 02794702.05.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранАндреевскиТренер
2ЕдинИмерПомошник тренер
3НерминПепиќПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ