Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18

Водно Санс 2

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ФилипНаков 02814227.03.2005
2АлександарАтанасовски 02655505.09.2004
3СтефанМиндошев 02711229.09.2004
4ОгненСтаноевски 02110010.10.2004
5ДамјанАврамовски 02568914.11.2004
6ДавидВасилевски 02814020.04.2005
7ТодорСпасовски-Бирбаш 02813912.10.2005
8МатејДабески 02366712.01.2004
9АндрејБурник 02379530.03.2004
10ЈованТренчевски 02379426.11.2004
11ОгненМадевски 02379301.12.2004
12ПетарДончев 02716009.06.2005
13ЖаркоДимов 02814119.07.2004
14ДавидТодоров 02692706.09.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранАндреевскиСлужбен претставник
2ЕдинИмерПомошник тренер
3НерминПепиќТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ