Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

ГКК Охрид

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ВикторСовкоски 02881319.11.1997
2ПетарБојовски 02881625.02.1993
3АсимЧелик 02882126.08.1983
4НаумСтојаноски 02881722.07.2000
5СтефанВлаќески 02881504.10.1998
6ХристијанКузманоски 02881920.02.2000
7ХристијанСтојаноски 02881821.12.1998
8АлександарЈовановски 02887804.10.1998
9ВаскоБојовски 02881414.01.1996
10БраниславГулевски 02882216.01.1999
11ДаркоДимитриевски 02882018.07.2001
12МихаилМитрески 02840001.12.2005
13МаркоМешкоски 02840226.01.2005
14ДимитарВлаќески 02840727.10.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЉупчоАтанасовФизиотерапевт
2КиреБелкоскиПомошник тренер
3МарјанБошалескиТехнички раководител
4ДејанМилошоскиПомошник тренер
5ГоцеМитрескиСлужбен претставник
6ТониСтојановскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ