Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

ГКК Охрид

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МартинБујароски 02840101.03.2005
2СтефанТасески 02839318.05.2007
3МаркоЌушкоски 02840304.06.2006
4СтефанКапевски 02839413.02.2006
5ЕмирДемирали 02840604.04.2007
6ОгњенДуриќ 02839731.07.2006
7ПетарНиколовски 02839517.01.2005
8ОмарКахреман 02839623.05.2005
9НиколаТодороски 02839818.12.2005
10МиткоИлијовски 02839928.11.2004
11МихаилМитрески 02840001.12.2005
12МаркоМешкоски 02840226.01.2005
13ИгорРусевски 02840408.05.2004
14ЃорѓиЦелески 02840521.04.2005
15ДимитарВлаќески 02840727.10.2004
16ДаријанРистески 02840830.01.2005
17БуракРахман 02840922.03.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1КиреБелкоскиПомошник тренер
2МарјанБошалескиТехнички раководител
3ДејанМилошоскиТренер
4ГоцеМитрескиСлужбен претставник
5ТониСтојаноскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ