Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18

ГКК Охрид

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СараТрајческа 02944501.03.2008
2ЕлениНаумова 02944427.05.2007
3АнастасијаВасилевска 02944304.01.2007
4СараЃорѓиеска 02944227.06.2007
5ЕмилијаМитреска 02944103.03.2004
6АнастасијаПетреска 02944027.10.2005
7ЈоанаЈоноска 02943921.01.2004
8МаријаРапешоска 02943824.09.2006
9МаријаТрпеноска 02943728.08.2006
10МартинаВеровска 02943620.03.2005
11ТеодораТодороска 02943523.05.2004
12СараШајноска 02943409.10.2005
13ТинаЃорѓиоска 02943324.11.2004
14ТеонаСпасеска 02944616.01.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1КиреБелкоскиПомошник тренер
2МарјанБошалескиТехнички раководител
3ДејанМилошоскиТренер
4ГоцеМитрескиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ