Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Запад

ГКК Охрид

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЈованВретоски 02772425.06.2000
2ВикторСовкоски 02772619.11.1997
3АнѓелЛазаревски 02771831.07.2000
4ПетарБојовски 02781325.02.1993
5АсимЧелик 02771926.08.1983
6НаумСтојаноски 02772522.07.2000
7МартинСтојаноски 02789511.06.2003
8СтефанВлаќески 02774004.10.1998
9ХристијанКузманоски 02772220.02.2000
10ХристијанСтојаноски 02772321.12.1998
11НиколаТрајчески 02788229.05.2002
12ВаскоБојовски 02773914.01.1996
13ДаркоДимитриевски 02772118.07.2001
14ПетарБошалески * Работнички ад02599508.07.2004
15АнгелМартиноски * Црн Дрим Грин мобиле02654307.06.2001

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЉупчоАтанасовФизиотерапевт
2МарјанБошалескиТехнички раководител
3ДејанМилошоскиСлужбен претставник
4ГоцеМитрескиСлужбен претставник
5АнтониоСавевскиПомошник тренер
6ТониСтојановскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ