Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Исток

ГКК Охрид

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЈованВретоски 02772425.06.2000
2ВикторСовкоски 02772619.11.1997
3АнѓелЛазаревски 02771831.07.2000
4АсимЧелик 02771926.08.1983
5БорисДуковски 02772006.12.2001
6НаумСтојаноски 02772522.07.2000
7СтефанВлаќески 02774004.10.1998
8ХристијанКузманоски 02772220.02.2000
9ХристијанСтојаноски 02772321.12.1998
10ВаскоБојовски 02773914.01.1996
11ДаркоДимитриевски 02772118.07.2001
12АнгелМартиноски * Црн Дрим Грин мобиле02654307.06.2001
13АндрејНастовски * Црн Дрим Грин мобиле02754523.08.2000

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЉупчоАтанасовФизиотерапевт
2МарјанБошалескиТехнички раководител
3ДејанМилошоскиСлужбен претставник
4ГоцеМитрескиСлужбен претставник
5АнтониоСавевскиПомошник тренер
6ТониСтојановскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ