Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Гостивар ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1РенатоДимитриевски 02750117.10.1991
2РобертДимитриевски 02872717.10.1991
3ВојчеЛефкоски 02872808.03.1991
4МарјанЈанески 02750526.02.1988
5ТомаСтојаноски 02872414.06.2004
6ВасилијеСерафимоски * Црн Дрим 00702879202.09.2003
7АндрејЦветковски 02879120.09.1996
8ВикторЕфремовски 02872521.10.1998
9ЗлаткоЈовицоски 02872612.03.2000

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АлександарТодоровиќ02749610.06.1987
2НиколаСилаџи02868807.04.1992
3Меш РамелДејли02869008.02.1998
4ЕјасуВорку02868918.10.1998

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарЈончевскиТренер
2ИвицаАдамоскиСлужбен претставник
3ЃорѓиБожиноскиТехнички раководител
4ВикторЃорѓескиФизиотерапевт
5НиколаДимитриескиПомошник тренер
6ИванПетровскиЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ