Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Гостивар ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтефанБожиновски 02909024.01.2006
2АнтониоДрагутиновски 02909330.01.2007
3ТеодорТрпевски 02908108.05.2006
4ОгненАнастасијевски 02909628.11.2006
5ФатихефеШаракати 02908027.10.2006
6ФилипЈовиќ 02908404.05.2007
7АлбертЃошев 02909529.07.2006
8НикитаИсајлоски 02909128.03.2007
9НиколаНаумчески 02908820.12.2006
10ЕмирСулејмани 02909210.07.2006
11ОнурЈахја 02908631.10.2006
12ЛеоЃорѓиески 02908318.09.2006
13КристијанСимњаноски 02907921.01.2008
14ДимитарПепоски 02908201.09.2007
15МаркоТорбица 02902803.10.2007
16ДанилоТорбица 02908703.10.2007
17ФилипМомировски 02908924.07.2006
18ЛукаСмилески 02909403.04.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ИвицаАдамоскиСлужбен претставник
2ПетарАнгеловПомошник тренер
3ВикторЃорѓескиФизиотерапевт
4НиколаДимитриевскиТренер
5БобанЦветаноскиЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ