Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

Гостивар ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МилошМилошевски 02907808.04.2004
2СтефанБожиновски 02909024.01.2006
3АнтониоДрагутиновски 02909330.01.2007
4НиколаГостовиќ 02907418.06.2004
5ЛеонидРајчевиќ 02907312.06.2004
6СтефанБожиноски 02907514.09.2004
7ТеодорТрпевски 02908108.05.2006
8ОгненАнастасијевски 02909628.11.2006
9АлбертЃошев 02909529.07.2006
10НикитаИсајлоски 02909128.03.2007
11НиколаНаумчески 02908820.12.2006
12ТаипПини 02907713.03.2004
13ФилипЦветановски 02907609.08.2005
14ЕмирСулејмани 02909210.07.2006
15ФилипЌироски 02935717.12.2005
16ИсакМуареми 02925619.06.2005
17АрминВелиоски 02907229.04.2005
18ФилипМомировски 02908924.07.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ИвицаАдамоскиСлужбен претставник
2ПетарАнгеловТренер
3ВикторЃорѓескиФизиотерапевт
4НиколаДимитриескиПомошник тренер
5ЕрханКагуриТехнички раководител
6БобанЦветаноскиЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ