Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Гостивар ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АлександарКостоски 02750205.03.1988
2АлександарШтерјов 02750615.05.1986
3РенатоДимитриевски 02750117.10.1991
4ДимеТасовски 02750408.11.1980
5МарјанЈанески 02750526.02.1988
6ИвицаДимчевски 02750327.06.1989
7ТомаСтојаноски 02761014.06.2004
8МаркоПецаноски 02761316.07.2003
9АлександарРистоски 02761215.03.2003
10МихајлоСмилевски 02761103.08.2003

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АлександарТодоровиќ02749610.06.1987
2Џалоун ТирелФрајдеј02785610.07.1997
3ЈохансМиранда Вокер02786210.07.1997

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДушкоЈаковческиПомошник тренер
2ИвицаАдамоскиСлужбен претставник
3ЃорѓиБожиноскиТехнички раководител
4ВикторЃорѓескиФизиотерапевт
5НиколаДимитриескиПомошник тренер
6ИванПетровскиЛекар
7МарјанСрбиноскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ