Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

Гостивар ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтефанБожиновски 02808624.01.2006
2АнтониоДрагутиновски 02807530.01.2007
3ТеодорТрпевски 02808508.05.2006
4ОгненАнастасијевски 02807728.11.2006
5ДушкоНоваковски 02807624.02.2007
6ФатихефеШаракати 02808127.10.2006
7ФилипЈовиќ 02807304.05.2007
8АлбертЃошев 02807929.07.2006
9РосеЃорѓески 02808324.06.2006
10НикитаИсајлоски 02807828.03.2007
11НиколаНаумчески 02808220.12.2006
12ФилипЦветановски 02806909.08.2005
13ЕмирСулејмани 02807210.07.2006
14ДаворНиколоски 02808408.12.2005
15ЕндритСефули 02807027.02.2006
16ОнурЈахја 02807431.10.2006
17ИсакМуареми 02808019.06.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДушкоЈаковческиТехнички раководител
2ИвицаАдамоскиСлужбен претставник
3ПетарАнгеловПомошник тренер
4ВикторЃорѓескиФизиотерапевт
5НиколаДимитриевскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ