Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18

Гостивар ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ТомаСтојаноски 02761014.06.2004
2МаркоПецаноски 02761316.07.2003
3ВикторБојоски 02808721.12.2003
4ДаворДојчиноски 02809102.08.2003
5АлександарРистоски 02761215.03.2003
6ТеодорИсаковски 02809401.01.2003
7МилошМилошевски 02809208.04.2004
8АнтониоЈованоски 02809304.07.2003
9ДаријанЈованоски 02808915.11.2003
10СтефанБожиновски 02808624.01.2006
11ЛеонидРајчевиќ 02808812.06.2004
12МихајлоСмилевски 02761103.08.2003
13ЕннурШабани 02809021.05.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДушкоЈаковческиТехнички раководител
2ИвицаАдамоскиСлужбен претставник
3ПетарАнгеловТренер
4ВикторЃорѓескиФизиотерапевт
5НиколаДимитриескиПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ