Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Б Лига Жени

Гостивар 2009

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ПетранкаСтојановска 02874515.09.2002
2ТамараВолческа 02900202.07.1997
3ГлоријаБожиноска 02894827.03.2003
4СимонаДимитријеска 02443117.05.2004
5МаргаритаДимитријеска 02895003.02.2003
6МаријаБрајковска 02442908.05.2004
7ТамараПопоска 02442822.03.2005
8АнастасијаСрбиноска 02442705.09.2005
9ХристинаАлексоска 02442625.04.2005
10АнастасијаЈовческа 02894717.10.2003
11ВалеријаАндријеска 02894915.07.2003
12ИваКаранфилоска 02684524.04.2007
13ЈелицаГаврилоска 02722601.09.1985
14ХеленаЛазареска 02740429.09.2005
15ЕмаАпостолоска 02740517.06.2005
16МартинаПопоска 02895129.06.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ТрпеЈовицкоскиФизиотерапевт
2МарјанАнастасоскиПомошник тренер
3КирчоАнастасоскиТренер
4НиколаКаранфилоскиТехнички раководител
5МладенТанескиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ