Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

Гостивар 2009

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ТеодораСерафимоска 02395421.03.2005
2СимонаДимитријеска 02443117.05.2004
3ИваКаранфилоска 02684524.04.2007
4Ана МаријаЃорѓеска 02964008.08.2008
5ЈованаЈанкоска 02684928.07.2007
6МихаелаСрезоска 02685021.09.2006
7СараСрезоска 02685123.08.2006
8МартинаДимоска 02685213.05.2006
9МихаелаЈакимоска 02685721.02.2006
10АнастасијаБожиноска 02916220.07.2009
11ЛенчеАпостолоска 02916126.01.2010
12СнежанаАнѓелкоска 02915920.05.2011
13ХарифеДемири 02915809.07.2006
14ИваСерафимоска 02915713.09.2007
15КатеринаЈованоска 02915623.11.2007
16Ана МаријаЃореска 02916318.02.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МаријанАнастасоскиПомошник тренер
2КирчоАнастасоскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ