Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

Гостивар 2009

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ГлоријаБожиноска 02271027.03.2003
2ТеодораСерафимоска 02395421.03.2005
3ПатрицијаЛазаревска 02413027.04.2003
4СимонаДимитријеска 02443117.05.2004
5МаргаритаДимитријеска 02443203.02.2003
6АнамаријаАнѓелкоска 02443015.04.2003
7МаријаБрајковска 02442908.05.2004
8ТамараПопоска 02442822.03.2005
9АнастасијаСрбиноска 02442705.09.2005
10ХристинаАлексоска 02442625.04.2005
11АнастасијаЈовческа 02442417.10.2003
12ВалеријаАндријеска 02638515.07.2003
13ИваКаранфилоска 02684524.04.2007
14Ана МаријаЃорѓеска 02684808.08.2008
15ТеодораНиколоска 02685425.09.2006
16ХеленаЛазареска 02740429.09.2005
17ЕмаАпостолоска 02740517.06.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ