Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18

Гостивар 2009

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ТеодораСерафимоска 02395421.03.2005
2СимонаДимитријеска 02443117.05.2004
3МаријаБрајковска 02442908.05.2004
4ТамараПопоска 02442822.03.2005
5АнастасијаСрбиноска 02442705.09.2005
6ХристинаАлексоска 02442625.04.2005
7ИваКаранфилоска 02684524.04.2007
8Ана МаријаЃорѓеска 02964008.08.2008
9МихаелаСрезоска 02685021.09.2006
10СараСрезоска 02685123.08.2006
11ХеленаЛазареска 02740429.09.2005
12ЕмаАпостолоска 02740517.06.2005
13МартинаПопоска 02895129.06.2004
14АнастасијаБожиноска 02916220.07.2009
15ХарифеДемири 02915809.07.2006
16Ана МаријаЃореска 02916318.02.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ТрпеЈовицкоскиФизиотерапевт
2МаријанАнастасоскиТренер
3КирчоАнастасоскиПомошник тренер
4МладенТанескиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ