Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Б Лига Жени

Гризли

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СимонаАлександровска 02898609.04.1987
2ЕмилијаЧатлеска 02898707.08.1993
3СањаКостова 02899123.08.1983
4СлавицаАнастасовска 02898526.10.1985
5МоникаГаберова 02898812.09.1991
6ФанаАлексовска 02898914.10.1980
7МаријаГаберска 02899013.08.1989
8АнаШаревска 02899220.09.1986
9ЛепаПетровска 02899315.02.1983
10СањаБогоески 02899415.02.1984
11ИренаУзуновска 02899529.10.1981
12ЕлеонораЃоргиева 02899723.06.1983
13РозетаРистоска 02899829.10.1993
14МаријаКовачева 02899920.10.1982

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1СањаБогоескиТренер
2АтанасБогоескиТехнички раководител
3АлександраБочвароваСлужбен претставник
4МикиКостовЛекар
5СањаКостоваТренер
6ЈаснаКрасиќСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ