Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Еуро Никел 2005 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АлександарШтерјов 02847515.05.1986
2НиколаКараколев 02748724.08.1987
3ДаркоСоколов 02839208.05.1986
4ИвицаДимчевски 02861727.06.1989
5МиланМилков 02839119.12.1996
6ХристијанТодороски 02585011.07.2004
7ПредрагСамарџиски 02859311.04.1986
8ТодорЗлатев * Борец Баскет02749030.12.2002
9АндрејЧадамов 02869211.04.2006

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1Џордан АлександарКалахан02858721.10.1990
2БраниславЃекиќ02858512.08.1991
3Џексон РајанДубински02964817.03.1996
4ОбрадТомиќ02858604.08.1993

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДимитарБожиновСлужбен претставник
2БошкоИлиевЛекар
3НиколаКаровскиСлужбен претставник
4ЕфремчеКујунџиевСлужбен претставник
5АтанасМаневПомошник тренер
6ДраганРистовСлужбен претставник
7РазвигорРистовТехнички раководител
8ГоранСамарџиевТренер
9ОрданчоТрајковФизиотерапевт
10ВанчоФилковскиСлужбен претставник
11ДаркоЦековТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ