Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М14

Еуро Никел 2005 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АндрејСтојанов 02954602.03.2009
2ВладимирРистов 02960413.04.2008
3ИлијаЃорѓиев 02960531.05.2008
4КирилМукаетов 02954708.08.2008
5ЛазарЛасков 02954822.09.2008
6ЈорданТотов 02954928.09.2009
7АндрејСамарџиев 02955028.07.2009
8КирилКаровски 02955102.01.2008
9ДавидПетрески 02955230.06.2008
10ЃорѓиКостов 02960625.05.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ