Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Еуро Никел 2005 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АндрејЧадамов 02869211.04.2006
2ЗлаткоМазев 02905923.02.2006
3ИванИвановски 02964712.09.2006
4МишкоГрозданов 02922811.10.2006
5ВикторСерафимов 02783328.03.2006
6ДонеНајдов 02783406.04.2006
7ВлаткоЃурев 02927904.11.2006
8БлагојСтојков 02928023.08.2006
9СтефанСтаноев 02906802.01.2007
10ЈованЧолаковски 02906910.05.2007
11БошкоИвановски 02907019.12.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МарјанЃуровПомошник тренер
2БошкоИлиевЛекар
3НиколаКаровскиСлужбен претставник
4ЕфремчеКујунџиевСлужбен претставник
5АтанасМаневТехнички раководител
6ДраганРистовСлужбен претставник
7РазвигорРистовТехнички раководител
8ОрданчоТрајковФизиотерапевт
9ВанчоФилковскиСлужбен претставник
10ДаркоЦековТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ