Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

Еуро Никел 2005 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ХристијанТодороски 02585011.07.2004
2ДенисНиколовски * Крива Паланка02584701.09.2004
3ИванЧадамов 02585618.04.2004
4МајклГеоргиевски 02585218.04.2004
5ДимитријСамарџиев 02584824.10.2005
6ДимитарМитревски 02368929.09.2004
7КирилПетров 02368225.05.2005
8НиколаБојчев 02585821.08.2004
9МариоВеличковски * Крива Паланка02584610.02.2004
10ДраганЃелов 02585927.04.2004
11АнтониоКостадинов 02585725.05.2005
12АндрејНајдоски 02584913.10.2004
13ПавлеТрајков 02783129.03.2005
14ТодорГрозданов 02707010.06.2004
15ТихомирНасковски 02940222.12.2004
16СтојчеТрајчев 02940110.04.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МарјанЃуровПомошник тренер
2БошкоИлиевЛекар
3НиколаКаровскиСлужбен претставник
4ЕфремчеКујунџиевСлужбен претставник
5АтанасМаневТехнички раководител
6РазвигорРистовТехнички раководител
7ДраганРистовСлужбен претставник
8ОрданчоТрајковФизиотерапевт
9ВанчоФилковскиСлужбен претставник
10ДаркоЦековТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ