Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Еуро Никел 2005 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НиколаКараколев 02748724.08.1987
2ДаркоСоколов 02748508.05.1986
3ЈанеПетровски 02748309.02.1985
4БлагојДимитриев 02748623.07.2000
5МиланМилков 02748119.12.1996
6ИлијаКолев 02748402.08.1996
7ТодорЗлатев 02749030.12.2002
8ЉупчоМелов 02748226.10.2000
9ПетарКоцев 02748925.08.1994
10СтефанВељаноски 02749120.12.2002
11ИлијаМирков 02404019.05.2003
12РанкоМамузиќ 02748830.01.1998

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнтонКазарновски02725721.01.1985
2ДанилоМијатовиќ02749306.08.1983
3АлександарВлаховиќ02749215.06.1990

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1РистоЈовановЛекар
2ДимитарБожиновСлужбен претставник
3НиколаКаровскиСлужбен претставник
4ЕфремчеКујунџиевСлужбен претставник
5АтанасМаневПомошник тренер
6РазвигорРистовТехнички раководител
7ДраганРистовСлужбен претставник
8ГоранСамарџиевТренер
9ОрданчоТрајковФизиотерапевт
10ВанчоФилковскиСлужбен претставник
11ДаркоЦековТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ