Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи Плеј Оф

Еуро Никел 2005 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НиколаКараколев 02748724.08.1987
2ДаркоСоколов 02748508.05.1986
3ЈанеПетровски 02748309.02.1985
4БлагојДимитриев * Струмица02748623.07.2000
5МиланМилков 02748119.12.1996
6ИлијаКолев 02748402.08.1996
7ТодорЗлатев 02749030.12.2002
8ПетарКоцев 02748925.08.1994
9СтефанВељаноски 02749120.12.2002
10РанкоМамузиќ 02748830.01.1998

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДанилоМијатовиќ02749306.08.1983
2РобертРикиќ02786529.04.1990
3МаркоПеровиќ02812301.03.1992
4Џексон РајанДубински02813317.03.1996

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1РистоЈовановЛекар
2ДимитарБожиновСлужбен претставник
3БошкоИлиевЛекар
4НиколаКаровскиСлужбен претставник
5ЕфремчеКујунџиевСлужбен претставник
6АтанасМаневПомошник тренер
7РазвигорРистовТехнички раководител
8ДраганРистовСлужбен претставник
9ГоранСамарџиевТренер
10ОрданчоТрајковФизиотерапевт
11ВанчоФилковскиСлужбен претставник
12ДаркоЦековТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ