Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

Еуро Никел 2005 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДимитријСамарџиев 02584824.10.2005
2КирилПетров 02368225.05.2005
3МартинЃорески 02783230.05.2005
4КристијанЈованчев 02586008.09.2005
5АнтониоКостадинов 02585725.05.2005
6ДраганМирков 02585130.05.2005
7ПавлеТрајков 02783129.03.2005
8ВикторСерафимов 02783328.03.2006
9ДонеНајдов 02783406.04.2006
10СтефанИцев 02783510.02.2005
11ЛеоНиколовски 02783617.03.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ