Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва А Лига Жени

ЖКК Бадел 1862

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СараМаксимовска 02745922.01.2002
2СандраЛазареска 02860509.09.1997
3ЦветанкаДимова 02860727.06.1998
4ЈанаПетрова 02564925.12.2004
5СањаАдамовска 02860804.07.1998
6АлександраСтојановска 02860925.07.1994
7НенаТрајчевска 02861026.11.1994
8ИванаКметовска 02860605.02.1995
9ДеваГлигорова 02579431.10.2004
10МаријаДимитријевиќ 02860417.02.2003
11МартинаМаркоска 02464809.06.2004
12МартинаБлажевска 02543622.05.2004

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КеитлинМатхеу02857511.05.1992

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнетаГлигороваПомошник тренер
2МајаПавловскаФизиотерапевт
3ЉупчоПавловскиСлужбен претставник
4ПероСтамескиТренер
5ГоранТодоровскиЛекар
6БорчеФилчевТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ