Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Жени Запад

ЖКК Бадел 1862

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СараМаксимовска 02745922.01.2002
2СтефаниЦветановска 02290107.05.2003
3СандраЛазареска 02746109.09.1997
4ЦветанкаДимова 02745827.06.1998
5ЈанаПетрова 02564925.12.2004
6СањаАдамовска 02745704.07.1998
7НаталијаСекуловска 02746017.11.2002
8ДраганаЈоловиќ 02745631.05.1994
9ДеваГлигорова 02579431.10.2004
10МаријаДимитријевиќ 02726317.02.2003
11МартинаМаркоска 02464809.06.2004
12АсијаЗукорлиќ 02528122.04.2003
13МартинаБлажевска 02543622.05.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ