Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Жени Плеј Оф

ЖКК Бадел 1862

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СараМаксимовска 02745922.01.2002
2СтефаниЦветановска 02290107.05.2003
3СандраЛазареска 02746109.09.1997
4ЦветанкаДимова 02745827.06.1998
5ЈанаПетрова 02564925.12.2004
6СањаАдамовска 02745704.07.1998
7АлександраСтојановска 02801625.07.1994
8НенаТрајчевска 02820526.11.1994
9НаталијаСекуловска 02746017.11.2002
10ДраганаЈоловиќ 02745631.05.1994
11ДеваГлигорова 02579431.10.2004
12МаријаДимитријевиќ 02726317.02.2003
13МартинаМаркоска 02464809.06.2004
14АсијаЗукорлиќ 02528122.04.2003
15МартинаБлажевска 02543622.05.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнетаГлигороваПомошник тренер
2МајаПавловскаФизиотерапевт
3ЉупчоПавловскиСлужбен претставник
4ПероСтамескиТренер
5АлександраСтојановскаФизиотерапевт
6ГоранТодоровскиЛекар
7БорчеФилчевТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ