Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М14

ЖКК Бадел 1862

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДораАлексова 02486201.04.2008
2ИлинаНесторовска 02579129.12.2008
3ЈованаСтрумениковска 02830313.02.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ