Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14

ЖКК Бадел 1862

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДораАлексова 02486201.04.2008
2МилаНачевска 02857327.01.2009
3ИлинаНесторовска 02579129.12.2008
4ИваДимитријевиќ 02728301.08.2009
5ТеодораЃорѓиевска 02727111.08.2008
6ЈованаСтрумениковска 02830313.02.2010
7ЕваСтојковска Палевска 02830509.06.2008
8ОлгицаДамевска 02963809.11.2009
9ЛинаТосевска 02963731.07.2009
10ИлинаАндреевска 02976802.08.2009
11СараЛазова 02976913.01.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнетаГлигороваПомошник тренер
2ДаркоДимитријевиќТренер
3МајаПавловскаФизиотерапевт
4ЉупчоПавловскиСлужбен претставник
5ГоранТодоровскиЛекар
6БорчеФилчевТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ