Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

ЖКК Бадел 1862

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЗараСтојковска 02726503.05.2006
2МилаЃуковиќ 02726407.08.2006
3АњаДаниловска 02579318.09.2005
4ЛунаАлексова 02726925.01.2006
5ДораАлексова 02486201.04.2008
6АнаЃоргиевска 02726722.10.2006
7ЈованаДимковска 02726622.07.2006
8МаријаНиколов 02578812.07.2005
9Летиција НоелКостиќ 02528208.01.2007
10ЕленаАлулоска 02727005.03.2006
11ИлинаНесторовска 02579129.12.2008
12ЛеонтинаВасилеска 02578905.07.2005
13ТеодораЃорѓиевска 02727111.08.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнетаГлигороваТренер
2МајаПавловскаФизиотерапевт
3ЉупчоПавловскиСлужбен претставник
4ПероСтамескиПомошник тренер
5АлександраСтојановскаТехнички раководител
6ГоранТодоровскиЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ