Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

ЖКК Бадел 1862

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЗараСтојковска 02726503.05.2006
2МилаЃуковиќ 02726407.08.2006
3ЛунаАлексова 02726925.01.2006
4ДораАлексова 02486201.04.2008
5ЈованаДимковска 02726622.07.2006
6Летиција НоелКостиќ 02528208.01.2007
7ЕленаАлулоска 02727005.03.2006
8ЛанаСимиќ Гацова 02708726.04.2007
9МилаНачевска 02857327.01.2009
10ИлинаНесторовска 02579129.12.2008
11ИваЗгонц 02857229.04.2007
12ИваДимитријевиќ 02728301.08.2009
13ТеодораЃорѓиевска 02727111.08.2008
14АндреаВасилеска 02830428.10.2007
15ЕваСтојковска Палевска 02830509.06.2008
16НедаЛабудовиќ 02857119.10.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнетаГлигороваТренер
2ДаркоДимитријевиќПомошник тренер
3МајаПавловскаФизиотерапевт
4ЉупчоПавловскиСлужбен претставник
5ГоранТодоровскиЛекар
6БорчеФилчевТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ