Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

ЖКК Бадел 1862

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтефаниЦветановска 02290107.05.2003
2ЗараСтојковска 02726503.05.2006
3ЈанаПетрова 02564925.12.2004
4МилаЃуковиќ 02726407.08.2006
5ДеваГлигорова 02579431.10.2004
6АњаДаниловска 02579318.09.2005
7МаријаДимитријевиќ 02726317.02.2003
8ЛунаАлексова 02726925.01.2006
9МартинаМаркоска 02464809.06.2004
10ЈованаДимковска 02726622.07.2006
11МаријаНиколов 02578812.07.2005
12АсијаЗукорлиќ 02528122.04.2003
13МартинаБлажевска 02543622.05.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнетаГлигороваТренер
2МајаПавловскаФизиотерапевт
3ЉупчоПавловскиСлужбен претставник
4ПероСтамескиПомошник тренер
5АлександраСтојановскаФизиотерапевт
6ГоранТодоровскиЛекар
7БорчеФилчевТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ