Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18

ЖКК Бадел 1862

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЗараСтојковска 02726503.05.2006
2ЈанаПетрова 02564925.12.2004
3МилаЃуковиќ 02726407.08.2006
4ДеваГлигорова 02579431.10.2004
5ЛунаАлексова 02726925.01.2006
6МартинаМаркоска 02464809.06.2004
7ЈованаДимковска 02726622.07.2006
8Летиција НоелКостиќ 02528208.01.2007
9МартинаБлажевска 02543622.05.2004
10ЕленаАлулоска 02727005.03.2006
11ЛеонтинаВасилеска 02578905.07.2005
12ИваЗгонц 02857229.04.2007
13АндреаВасилеска 02830428.10.2007
14НедаЛабудовиќ 02857119.10.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнетаГлигороваТренер
2ДаркоДимитријевиќПомошник тренер
3МајаПавловскаФизиотерапевт
4ЉупчоПавловскиСлужбен претставник
5ГоранТодоровскиЛекар
6БорчеФилчевТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ