Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва А Лига Жени

ЖКК Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СлавицаНаков 02887929.07.1985
2ИвонаПејковска 02877516.11.1995
3СимонаДеловска 02856519.06.1992
4ЕмилијаЛазарова 02856607.09.1995
5ДраганаПетковска 02856424.12.1997
6АњаНачевска 02548424.05.2007
7АминаЛичина 02921405.03.2002
8ТеодораМариновска 02547910.04.2008
9ЕмилијаСтанојоска 02728710.11.2006
10БојанаНиколиќ 02874209.07.2007
11МартинаЏангаровска 02728524.03.2007
12ДаријаМаневска 02727915.11.2006
13БојанаАнастасијеска 02669121.07.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГораздАндоновЛекар
2ГоранАндоновЛекар
3АлександарАшадановТренер
4ЈасминаГерасимовска НиколиќПомошник тренер
5ЉупчоИлчевскиСлужбен претставник
6БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт
7БлагојаТрифуновскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ