Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва А Лига Жени

ЖКК Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СлавицаНаков 02887929.07.1985
2ИвонаПејковска 02877516.11.1995
3СимонаДеловска 02856519.06.1992
4ЕмилијаЛазарова 02856607.09.1995
5ДраганаПетковска 02856424.12.1997
6АњаНачевска 02548424.05.2007
7ЕмилијаСтанојоска 02728710.11.2006
8БојанаНиколиќ 02874209.07.2007
9МартинаЏангаровска 02728524.03.2007
10ДаријаМаневска 02727915.11.2006

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АполонијаЏејни Томас02891430.03.1993

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранАндоновЛекар
2ГораздАндоновЛекар
3АлександарАшадановТренер
4ВладимирНеделковскиСлужбен претставник
5БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт
6БлагојаТрифуновскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ